Impressie van de toekomstige Tjalmaweg.
Impressie van de toekomstige Tjalmaweg. Foto: PZH

Raad spreekt over tijdelijke N206 vanwege aanleg RijnlandRoute

Algemeen

Op donderdag 19 september is vanaf 19.30 tot 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over de tijdelijke N206 vanwege de aanleg van de RijnlandRoute. De aanleg van de RijnlandRoute is een omvangrijk project, waarbij de ir. G. Tjalmaweg tijdens de aanleg van de nieuwe weg tijdelijk wordt verlegd, dichter naar de huidige bebouwing van Valkenburg toe.

Bij bewoners heersen zorgen over de tijdelijke weg. De raad wil zich door het college nader laten informeren over de plannen voor de tijdelijke N206 en wil ook graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over de plannen voor de tijdelijke N206. Zij nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de hele vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken.

Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de sessie. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-406 53 02. U bent ook welkom om te komen luisteren; daarvoor is aanmelding niet nodig.

Uit de krant