'Heel Katwijk Exposeert!' tijdens feestweek | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

'Heel Katwijk Exposeert!' tijdens feestweek

De Najaarsexpositie van Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn heeft dit jaar als thema 'Héél Katwijk Exposeert!' Ruim 60 kunstwerken met beeltenissen van Rijnsburg, Valkenburg en Katwijk worden vanaf maandag 26 augustus geëxposeerd in de Open Hofkerk aan de Rijnstraat. De tentoonstelling is gratis te bezoeken op maandagavond en de middagen en avonden van dinsdag tot en met donderdag 29 augustus.

Na de oproep in de lokale media heeft de Oranjevereniging honderden aanmeldingen gekregen van mensen die een schilderij in het bezit hebben met een afbeelding uit de drie gemeenten. De organisatie heeft daarop 60 kunstwerken uitgekozen met daarop onder meer Rokerij Schaap en de Nieuwe Kerk in Katwijk aan Zee, de oude Tolhuis in Katwijk aan den Rijn, de Lange Vaart in Rijnsburg en de Paardenmarkt op het Castellumplein in Valkenburg.

Tijdens de feestweek van Katwijk Binnen even weg van alle drukte? Of genieten van al het moois? Kom dan kijken naar de pareltjes van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg op de Najaarsexpositie 'Héél Katwijk Exposeert' in Katwijk aan den Rijn.

Wat vindt u?

Deelauto's een goed idee?Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>