Komst McDonald's 't Heen stukje dichterbij | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Komst McDonald's 't Heen stukje dichterbij

De komst van fastfoodketen McDonald's in 't Heen is een stap dichterbij gekomen. Het Katwijkse gemeentebestuur is van plan een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een restaurant aan de Zeilmakerstraat 1. Tot en met 26 september ligt het document ter inzage.

In maart van dit jaar werd al een bouwvergunning aangevraagd voor een nieuw filiaal van de keten op het Northgo-terrein langs de N206, naast de nieuwe Gamma. Overigens trekt de McDonald's zelf aan de rem. 'Dit is pas de eerste stap in een langer proces,' waarschuwt een woordvoerder in het Leidsch Dagblad.

In 2002 mislukte een poging van McDonald's om zich in Katwijk te vestigen. Vooral in de wintermaanden bleef het rustig. Raadsleden waren toen ook niet blij toen bleek dat het restaurant ook op zondag open was.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>