Verhagen en RTV Katwijk samen in Flower Parade | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Verhagen Media en RTV Katwijk rijden mee met de Flower Parade in een personenwagen. | Foto: Archief
Verhagen Media en RTV Katwijk rijden mee met de Flower Parade in een personenwagen. | Foto: Archief (Foto: Cor de Mooy)

Verhagen en RTV Katwijk samen in Flower Parade

Verhagen Media en RTV Katwijk profileren zich deze week niet alleen via de kranten, websites, radio en televisie. Ze presenteren zich gezamenlijk tijdens de Flower Parade 2019. Daarin worden ze bijgestaan door Toyota Louwman Noordwijk, die voor deze gelegenheid een prachtige Toyota Corolla beschikbaar stelt.

Hoe de personenauto eruit komt te zien is nog een verrassing. Arrangeur Christa Snoek heeft daar haar ideeën over, samen met hoofdarrangeur Astrid Lankhuizen. De glanzend zwarte Toyota Corolla is er klaar voor en met kleuren als rood, oranje en blauw in het logo en de bloemen moet er iets moois ontstaan. De samenwerking tussen RTVKatwijk en Verhagen Media wordt bloemrijk omlijst.

Krachten
Uitgeverij Verhagen brengt deze week een speciale Flower Parade uit en RTV verslaat het corso op televisie. De uitzending is daarna te zien is op 'Alles over Katwijk' en uiteraard RTV Katwijk. De samenwerking tussen RTVKatwijk en Verhagen Media zorgt ervoor dat iedereen het bloemrijke corso op de voet kan volgen.

De Flower Parade is een belangrijk evenement in de streek, dat alle aandacht verdient. In de corsokrant komt weerman Piet Paulusma uitgebreid aan het woord, want hij gaat het corso openen en is alles te lezen over de realisatie, arrangeurs, deelnemers, sponsoren en adverteerders.

Spannend
Bij RTV Katwijk wordt er hard gewerkt om de nieuwe studioruimte aan de Ambachtsweg in te richten, zodat er binnenkort volop kan worden gedraaid. De eerste radio-uitzendingen vinden er al plaats en binnenkort komt daar televisie bij. Eind september vindt de officiële opening plaats en het open huis en kunnen alle geïnteresseerden een kijkje komen nemen. De datum wordt nog officieel bekend gemaakt.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>