Vanaf nu kan men zich weer aanmelden voor het NK Touwtrekken in de Branding. | Foto: PR
Vanaf nu kan men zich weer aanmelden voor het NK Touwtrekken in de Branding. | Foto: PR

Noordzee Zomerfestival met uitgebreid programma in de startblokken

Algemeen

Het Noordzee Zomerfestival, dat van 2 tot en met 10 augustus gehouden wordt op het strand, heeft een spectaculair programma klaar staan. Met dit jaar als nieuwe hoofdsponsor winkeliersvereniging Winkelhart Zeezijde en een uitgebreid programma met voor elk wat wils.

Voorzitter Arie Nijgh is blij met de nieuwe sponsor. 'Onze sponsoren zijn heel belangrijk voor ons. Natuurlijk onze bezoekers ook, maar de sponsoren maken het mogelijk dat we een volle week lang, Katwijk een echt zomerfeest kunnen bieden. Met elke sponsor zijn we blij, maar Winkelhart Zeezijde heeft alles wat een dagje uit zo gezellig maakt en is constant in beweging om het iedere consument naar de zin te maken!'

Beleving
Voorzitter van Winkelhart Zeezijde, Willem van Rijn: "Om deze reden is Winkelhart Zeezijde hoofdsponsor geworden van het Noordzee Zomerfestival. Naast alle activiteiten van Winkelhart Zeezijde, zoals de koopavonden, koopjesmarkten, de opening van het badseizoen, de 10 toeristenmarkten, de gele stickerdagen en het stijl- en trendevent is het negendaagse festival een mooie aanvulling om het winkelcentrum verder op de kaart te zetten." Het Noordzee Zomerfestival is van 2 tot en met 10 augustus en biedt voor ieder wat wils, van jong tot oud en geeft daarmee de gehele dag beleving in het centrum van Katwijk.

Noordzee Zomerfestival
Tijdens de 16e editie van het Noordzee Zomerfestival worden er maar liefst 30 evenementen georganiseerd. Zowel in de middag als in de avond zijn er leuke, gezellige activiteiten in en rondom de festivaltent op het strandplein. Voor kinderen biedt het festival onder andere een clinic golfsurfen, kinderbingo, een Legomiddag en niet te vergeten het springkussenfestijn en het schatgraven. Overdag zijn er daarnaast ook muziekevenementen met onder andere het Zomerplein en La Musiquette. In de avond worden we steeds met een ander genre verrast. Dit jaar onder andere op het programma, H6, DJ Vato Gonzales, Queen en de Vrienden van Katwijk live.

Feest
Met het NK Touwtrekken, de Flowerparade, DVS en de Shanty Sing along wordt het Noordzee Zomerfestival 2019 afgesloten.

Uit de krant