Afbeelding
Foto: Politie

Dankwoord namens familie Anja Schaap

Algemeen

De familie van Anja Schaap bedankt iedereen die betrokken is geweest bij de zoektocht van de 33-jarige Katwijkse. Schaap verdween eind mei na een avondje stappen en werd drie weken later gevonden in zee. De politie doet nog steeds onderzoek.

'Via deze weg willen wij, als familie van Anja Schaap, onze dank uitspreken aan allen die betrokken zijn geweest bij de zoektocht naar Anja. Wij waarderen alle hulp die wij hebben ontvangen en aangeboden hebben gekregen van verschillende mensen, in het bijzonder de intensieve zoekhulp met alle denkbare hulpmiddelen van de politie, brandweer, KNRM, kustwacht, Staatsbosbeheer en Stichting Veteranen Search Team.

Daarnaast waarderen wij alle steunbetuigingen die wij van verschillende mensen hebben ontvangen door middel van kaarten, condoleances, bezoeken en bemoedigende woorden. Deze steunbetuigingen hebben ons goed gedaan.

Tijdens de herdenkingsbijenkomst van Anja is er door middel van een collecte een bedrag van €1137,37 ingezameld. Het ingezamelde bedrag willen wij doneren aan de KNRM en Stichting Veteranen Search Team. Deze organisaties zijn afhankelijk van donaties en sponsoren. Mensen die nog geld willen doneren aan de KNRM en/of Stichting Veteranen Search Team verwijzen wij graag door naar de website van de KNRM (www.KNRM.nl) en Stichting Veteranen Search Team (www.veteranensearchteam.nl).'

Uit de krant