De groeten van de Vierdaagse | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

De groeten van de Vierdaagse

Op het onlangs gespeelde WK Damesvoetbal werd er steeds gesproken over de teen van Lieke Martens.

Op de camping bij de familie Klok & Friends wordt er gesproken over de teen van Cor Klok. Vlak voor vertrek maakte Corrie thuis een misstap op de trap en stootte daarbij heel hard haar teen. Dat was afgelopen weekend, maar nu, een dag voor de start van de Vierdaagse in Nijmegen, gaat het gelukkig al beter, laat ze weten.

Het gezelschap is inmiddels gestationeerd op de camping nabij Oosterhout. De sfeer is gezellig en ongedwongen. Zondag stond het traditionele visbakken 'op z'n Kattuks' op het programma. Het was heerlijk en er schoven zelfs buren van de camping gezellig aan.  De lokale ijsboer kwam ook nog langs.

Vandaag worden de laatste voorbereidingen getroffen. De spanning stijgt naar de start van het wandelevent. Het is aftellen geblazen. Morgen vroeg  'geht es los'.  

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>