Primeur voor kickbokser Jeffrey van Duijn | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Jeffrey van Duijn vocht een primeur. | Foto: PR
Jeffrey van Duijn vocht een primeur. | Foto: PR (Foto: )

Primeur voor kickbokser Jeffrey van Duijn

Afgelopen zondag prolongeerde de jonge Osaka-leerling Jeffrey van Duijn zijn ongeslagen status in het kickboksen. Hij deed dit op het Fightclub Den Haag Gala in een bijzondere partij.

Jeffrey was gevraagd om mee te doen aan een primeur in Nederland, namelijk het tagteam kickboksen. Wat hier zo bijzonder aan is is dat het om een wedstrijd op kickboks regels gaat van 2 tegen 2. De beide tagteams bestrijden elkaar in 5 ronden van 2 minuten elk waarbij er minimaal 1 keer en maximaal drie keer per ronde gewisseld moet worden. Deze manier zorgde voor een zeer spectaculaire wedstrijd.

Jeffrey zat samen met Ruben Pontinlira van House of Champions in het team, een meervoudig kampioen. De 17-jarige Jeffrey is zelf naast het kickboksen ook zeer succesvol in het Kyokushin karate en is daar al meervoudig kampioen. Hij is een leerling van Cem Senol. Hun tegenstanders waren 2 talenten uit de Fightclub Haarlem Gym. Na 5 ronden was de winst overduidelijk voor Ruben en Jeffrey. Met in hun hoek Danny Hoving, Gerard Gordeau, Rob Pepels en Cem Senol was de begeleiding optimaal.

Dit was de eerste keer dat een kickbokswedstrijd op deze manier in Nederland is georganiseerd.

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>