Gemeenteraad tegen sluiting Muziekschool zonder alternatieven | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De Muziekschool liet gisteren zowel buiten als binnen het gemeentehuis van zich horen. | Foto: SKvD
De Muziekschool liet gisteren zowel buiten als binnen het gemeentehuis van zich horen. | Foto: SKvD

Gemeenteraad tegen sluiting Muziekschool zonder alternatieven

De voltallige gemeenteraad is tegen de sluiting van de Muziekschool. Maar tegelijkertijd geven verschillende partijen aan, dat er best wel bezuinigd kan worden. Dat werd gisteravond duidelijk in de raadsbijeenkomst over het voorstel van het college van burgemeester en wethouders om de Muziekschool te sluiten.
 

De gemeenteraad vindt, dat het college eerst met scenario's moet komen, hoe het muziekonderwijs op een andere manier vorm gaat krijgen. Scenario's waarin betaalbaarheid en kwaliteit van het muziekonderwijs voorop staat.
 

Donderdag 27 juni praat de gemeenteraad over de andere voorgestelde bezuinigingsmaatregelen, waaronder minder geld voor de bibliotheek en Welzijnskwartier.

Donderdag 4 juli moet de gemeenteraad een besluit nemen over de voorgestelde bezuinigingsmaatregelen.
 

In De Katwijksche Post van donderdag 27 juni een uitgebreid artikel over de raadsdiscussie over de Muziekschool.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>