Kippenloop: deelnemers uit hele land | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
De finish is op het Andreasplein in het centrum achter de Oude Kerk. Er kan tot 17.30 uur worden gefinisht.
De finish is op het Andreasplein in het centrum achter de Oude Kerk. Er kan tot 17.30 uur worden gefinisht. (Foto: pr)

Kippenloop: deelnemers uit hele land

6.000 'Kippen' en zo'n 1.500 'Kuikens' worden morgenochtend verwacht aan de start voor de 15de editie van de Kippen- en Kuikenloop.


De deelnemers van de Kippen- en Kuikenloop komen uit alle hoeken van het land. Woont u in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg? Ga u dan op de fiets naar het startterrein of laat uzelf met de auto afzetten op de Rijnmond.

De finish op het Andreasplein in het centrum achter de Oude Kerk. Er kan tot 17.30 uur worden gefinisht. Vanaf 18.00 uur is het finishterrein gesloten, dan start de afbouw en schoonmaak van het terrein.


Pendelbussen

Vanaf de Oude Kerk aan de Boulevard rijden pendelbussen om wandelaars weer terug te brengen naar hun auto of fiets op één van de twee parkeerterreinen. De bussen rijden vanaf 13.00 uur. Om 18.30 uur vertrekt de laatste bus vanaf de Oude Kerk naar de parkeerterreinen.

Het evenement is georganiseerd en ingericht op dit aantal wandelaars. Als u geen startbewijs heeft, verzoekt de organisatie u vriendelijk niet mee te wandelen.


Foto's voor op de website en inde krant zijn altijd welkom. Stuur ze naar redactie@katwijkschepost.nl 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>