Rijnsburg staat vandaag in teken Paardenmarkt | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Vandaag staan de paarden centraal tijdens de Paardenmarkt. Maar er is meer te doen zoals de braderie, kermis en het ringsteken.
Vandaag staan de paarden centraal tijdens de Paardenmarkt. Maar er is meer te doen zoals de braderie, kermis en het ringsteken. (Foto: Carin van der Spijk-Kralt)

Rijnsburg staat vandaag in teken Paardenmarkt

Als we de buienradar mogen geloven wordt het in de loop van de ochtend droog en prima weer om de paardenmarkt in Rijnsburg te bezoeken.

Lotte zit in Oegstgeest op school en was daarom voor schooltijd al even bij de paarden gaan kijken. Maar uit school is er voor Lotte ook nog van alles te doen. Zoals de kermis, de braderie en het ringsteken. Ook rijdt er vandaag een paardentram door het centrum van het bloemendorp en kan men creatief bezig zijn bij het Spinozaterras. Op verschillende terrassen kan men even relaxen met een hapje en een drankje en zo genieten van een mooie paardenmarkt.

Overigens is het voor veel leerlingen van de middelbare school een spannende dag. Zij krijgen vandaag de examenuitslag.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>