Drie keer niet scheepsrecht voor Heren 1 Grasshoppers | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Met 2 driepunters op rij bracht Sjors Besseling de spanning nog helemaal  terug. | Foto: Wim Kulk
Met 2 driepunters op rij bracht Sjors Besseling de spanning nog helemaal terug. | Foto: Wim Kulk (Foto: Wim Kulk)

Drie keer niet scheepsrecht voor Heren 1 Grasshoppers

Afgelopen zaterdag wisten de mannen van Solar-systemen Grasshoppers de finalewedstrijd niet te winnen. De tegenstander uit Rijswijk was na winst voor de beker en uit bij Lokomotief, dit keer te sterk voor de mannen van Jeroen Reitsema, die overigens na 6 seizoenen zijn laatste wedstrijd coachte. Captain Sjoerd van Vilsteren was voor een 3x3 toernooi uitgerekend in de finale in China.

Lokomotief verdedigde vanaf het begin energieker en wist in de aanval vaak de vrije man te vinden. Deze kon vervolgens vaak vanachter de driepuntslijn aanleggen en scoren.

Het team uit Katwijk moest bijna de hele wedstrijd in de achtervolging. Solar-systemen Grasshoppers wist in het laatste kwart nog één keer terug te komen tot drie punten dankzij twee driepunters van Sjors Besseling. Dit mocht echter niet baten, want Rijswijk antwoordde direct met een driepunter en een steal voor een lay-up.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een stand van 81-70.

Een mooi seizoen is daarmee tot een einde gekomen waarin een "nieuw" team toch weer een mooie prestatie heeft neergezet.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>