Geen Kampioenendag Dirk Kuyt in Katwijk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Dirk Kuyt maakt een selfie tijdens de Kampioenendag 2018 op Nieuw Zuid in Katwijk.
Dirk Kuyt maakt een selfie tijdens de Kampioenendag 2018 op Nieuw Zuid in Katwijk. (Foto: pr)

Geen Kampioenendag Dirk Kuyt in Katwijk

De Kampioenendag voor aangepaste sporten van de Dirk Kuyt Foundation is dit jaar niet in Katwijk. Na twee keer op sportpark Nieuw Zuid wordt de derde editie van de Kampioenendag op donderdag 30 mei (Hemelvaart) gehouden op sportpark Duinwetering in Noordwijk.


Daar worden meer dan 20 aangepaste sporten in het zonnetje gezet op het veld, in de zaal en zwembad met als doel om de bezoekers kennis te laten maken met deze sporten, zelf actief deel te nemen en integratie op het sportveld te creëren.

De Kampioenendag wordt georganiseerd in samenwerking met tien Nederlandse Sportbonden en biedt een zeer gevarieerd programma voor jong en oud. Ook dit jaar komen weer 800 sporters met een beperking naar de Kampioenendag om te strijden voor de Nationale titel, toernooizege, of deel te nemen aan clinics. 

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>