Willem en Mien Hoek al zeventig jaar (h)echtpaar | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
‘Je moet begrip voor elkaar hebben’ is de levenswijsheid van Mien en Willem Hoek.  | Foto: Piet van Kampen
‘Je moet begrip voor elkaar hebben’ is de levenswijsheid van Mien en Willem Hoek. | Foto: Piet van Kampen

Willem en Mien Hoek al zeventig jaar (h)echtpaar

Zeventig jaar getrouwd zijn is een bijzonder moment in een mensenleven. Dat beseffen Willem Hoek en Mien Hoek-Houwer, beiden 94 jaar, maar al te goed. 'Het is niet te geloven dat we dit allebei nog mee mogen maken', is het eerste wat de bruid dankbaar kwijt wil tijdens een korte terugblik op een lang huwelijksleven dat op 27 april 1949 begon.
 

Willem omschrijft het huwelijk kernachtig en ieder echtpaar zal zich daarin vast wel herkennen. 'Veel hogedrukgebieden en af en toe een depressie', komt er olijk bij hem uit. De beide Katwijkers zijn aan elkaar gewaagd. Willem werd in 'Zee' geboren en Mien zag in 'Binnen' het levenslicht. Tijdens een wandeling op de Zeeweg bij het viaduct over de provinciale weg ontmoette het stel elkaar en de brug naar een langdurige relatie werd daar geslagen.

Willem en Mien zijn de gelukkig groot- en overgrootouders van 14 kleinkinderen en 11 achterkleinkinderen, waarmee zij samen met de hele familie en vrienden op 11 mei een mooi feest gaan vieren met een dinerbuffet.

In De Katwijksche Post van donderdag 9 mei. 

 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>