Doe mee met Muziekbingo op Koningsdag | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Doe mee met Muziekbingo op Koningsdag

Oranjevereniging Rijnsburg organiseert dit jaar voor het eerst een muziekbingo. U bent gewend dat er bij een bingo getallen worden genoemd, bij een muziekbingo gaat dit anders.


U hoort een muzieknummer, indien dit nummer op uw bingokaart staat, dan streept u dit door. Heeft u alle muzieknummers op uw kaart doorgestreept dan heeft u bingo. Er zijn bij deze speciale muziekbingo prachtige prijzen te winnen, bijvoorbeeld een fotoshoot, prachtige en heerlijke taart, en de rest ziet u daar wel.


Natuurlijk moet iemand die muzieknummers draaien en daarvoor hebben is Rob van Rossum uitgenodigd. Van Rossum is vaste speaker in de Johan Cruijff Arena en gewend om veel mensen te vermaken. Als DJ is hij ook vaak onderweg en bezorgt hij u een feestelijke avond voor jong en oud. De muzieknummers die hij zal draaien zijn allemaal bekende hits, meezingers en klassiekers. Meezingen mag en tussen de rondes in een dansje wagen natuurlijk ook.

Dit mag u echt niet missen, koop alvast een kaart vooraf in de voorverkoop via www.ovrijnsburg.nl/aanmelden/. De entree van deze avond is 10,00 euro voor niet leden en 7,50 euro voor leden. Aanvang is om 20.00 uur in De Burgt op Koningsdag. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>