Genomineerden Vrouwe van Katwijk bekend | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Genomineerden Vrouwe van Katwijk bekend

De organisatie heeft deze week de nominatie bekend gemaakt voor de Vrouwe van Katwijkprijs 2019.

Dit zijn: Rianne Hogewoning, Anita Laterveer en Nadine de Koning. Vrijdag 8 maart, tijdens Internationale Vrouwendag, wordt de winnares bekend gemaakt.

Voor deze bijeenkomst heeft de werkgroep een leuk en gevarieerd programma samengesteld. Het thema dit jaar is: "Heldinnen". Deze happening wordt gehouden in het gebouw van de Rabobank aan de Rogstraat bij de Haven. Kaarten hiervoor zijn alleen te koop in de voorverkoop voor € 7,50 bij Buurtcentrum de Schelp en Welzijnskwartier in Huize Callao. 's Avonds vanaf 19.30 uur start het programma met discussie, dans en natuurlijk de uitreiking van de Vrouwe van Katwijk prijs. 

Van 18.00 tot 19.00 uur is er een gezamenlijke maaltijd. Een buffet met verschillende gerechten met een nationaal en internationaal karakter, ook de vegetariërs worden niet vergeten.  Deze maaltijd wordt verzorgd door vrouwen uit verschillende culturen. Zo kunt u worden verrast met een heerlijk gerecht uit Syrië, Somalië of Marokko, maar ook met een echte Hollandse stamppot. Gezellig, ongedwongen en voor een klein bedrag kunt u een culinaire reis door de wereld maken. Kaarten hiervoor zijn te koop van maandag 18 februari tot maandag 4 maart in Buurtcentrum de Schelp, Suurmondstraat 1 en Welzijnskwartier Huize Callao, Callaoweg 1 in Katwijk.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>