Jutters vol ideeën over aanpak zwerfafval | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Juttersgroep Katwijk

Jutters vol ideeën over aanpak zwerfafval

In een ideale wereld zou zwerfafval niet bestaan, maar zover is het nog niet. Wel zijn steeds meer mensen zich bewust van de rotzooi op straat en doen daar ook daadwerkelijk iets aan.


Gemeente Katwijk organiseerde afgelopen maandag een informatiemiddag in het Heerenhuys over zwerfafval. Om ideeën en verbeteringen te horen over hoe het probleem van zwerfafval aangepakt kan worden.

'De gemeente wil alle krachten bundelen en de samenwerking zoeken met inwoners en verenigingen om zwerfafval in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg tegen te gaan', staat in de uitnodiging. Zo'n twintig betrokken burgers geven gehoor aan de oproep. Mensen die in groepsverband of alleen strand en straat op gaan om rotzooi op te ruimen.
 

Vandaag uitgebreid in De Katwijksche Post en op de Katwijksche PostCast

 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>