Rijnsburgers winnen jaar lang iedere maand een ton | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Wim en zijn echtgenoot willen graag nog een keertje naar Noorwegen.
Wim en zijn echtgenoot willen graag nog een keertje naar Noorwegen.

Rijnsburgers winnen jaar lang iedere maand een ton

In Rijnsburg is donderdag de Buurt-Ton gevallen. Zes Rijnsburgers in de Smidstraat ontvangen een jaar lang gezamenlijk iedere maand een ton.

Eén winnaar wint 28.571 euro per maand, vijf winnaars winnen 14.286 euro per maand. De geluksvogels werden gisteren door Gaston Starreveld verrast. De bedragen lopen uiteen, omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Op je 83ste naar Japan

Wim (80) en zijn vrouw nemen een cheque van 14.286 euro in ontvangst. Wim: "Zo zit je te lunchen en dan staat Gaston opeens op de stoep! We kijken graag foto's terug van vroeger. Hierdoor bedachten we dat we graag nog een keer terug willen naar Noorwegen. Dat kan nu!"

De 83-jarige Dienie wint ook 14.286 euro per maand en heeft wilde plannen: "Geweldig zeg! Ik zou graag samen met mijn nieuwe vriend een reis maken. Mijn droom is om met de trein naar Japan te gaan. Maar als de gezondheid dat niet toelaat, dan is Oostenrijk of Zwitserland een mooi alternatief."

Annie (85) kan haar ogen niet geloven als ze de cheque uit de gouden envelop trekt: "Wat geweldig: hier heb ik altijd van gedroomd! Hiervan ga ik lekker mijn badkamer opknappen."

De dochter van winnares Gerda neemt de grootste cheque in ontvangst voor haar moeder. Gerda ontvangt elke maand 28.571 euro. Dochterlief stelt haar moeder telefonisch op de hoogte van het goede nieuws en ze laat weten graag haar kinderen mee uit eten te nemen om het te vieren.

Buurt-Ton

De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten. In de maand oktober wonnen twee postcodes in Nederland een bijzondere Buurt-Ton. De winnaars winnen niet één keer 100.000 euro met elkaar, maar mogen een jaar lang élke maand dit bedrag met elkaar verdelen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>