Wellantcollege in de prijzen theaterspektakel | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: W. Kersbergen

Wellantcollege in de prijzen theaterspektakel

Enkele basis -en middelbare scholen uit de bollenstreek bezochten vorige week vrijdag de voorstelling Fly me to the moon, onder regie van Martine Zeeman.

In totaal aanschouwden op deze avond al 250 leerlingen hoogstaand acteurswerk met loepzuivere uitvoeringen van liedjes zoals Space Oddity (Major Tom, David Bowie) en Earthsong (Michael Jackson). Aan de meegebrachte decorstukken koppelde de organisatie een prijs.

De eerste –en derde prijs gingen naar het Wellantcollege Rijnsburg. Justin en David (klas 1B) wonnen met hun 'Planetariummodel' de derde prijs. Zij bedachten een houten model met stalen staven als houder voor de planeten (ballonnen) en een ballon met onze planeet aarde. In de voorstelling kwam dit terug door een uitleg van 'Leonardo Da Vinci' en de theorie van ons zonnestelsel.

De hoofdprijs was voor Rosalie, Lisa, Sabine, Marissa en Robin. Zij werkten aan het gekleurde ei (hout en textiel) dat ook in de voorstelling als decorstuk is te zien. De klas mocht samen met de regisseur en hoofdrolspeler Joost op de foto. Onze planeet werd aan het einde van de voorstelling vergeleken met een breekbaar ei.

Wie kunnen er immers beter voor onze planeet zorgen dan de mensen die er wonen? Met een duidelijke boodschap voor een ieder om op een duurzame manier met onze planeet om te gaan, is dit zeker de moeite waar om nog bij de voorstelling te gaan kijken. De voorstelling duurt nog tot zondag 7 oktober, locatie Huygensstraat 30 DECOS, Buitenterrein 'Moonyard'.
 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>