Lunchcafé Locals neemt snackbar LEF over | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Wim Schaap heeft de sleutels overgedragen en afscheid genomen van zijn onderneming.
Wim Schaap heeft de sleutels overgedragen en afscheid genomen van zijn onderneming. (Foto: pr)

Lunchcafé Locals neemt snackbar LEF over

Op de kop af vijf jaar geleden begon de Katwijkse Laura van der Plas haar broodjeszaak Locals aan de Zuidstraat tegenover het Andreasplein. Nu is het tijd voor de volgende stap. Ze neemt snackbar en ijssalon LEF over, enkele tientallen stappen verderop aan dat plein.

Wim Schaap, de vorige eigenaar, heeft gisteren de sleutels overgedragen en afscheid genomen van zijn onderneming. Hij heeft gekozen voor een andere baan.

Verhuizing

De Katwijkse verhuist over een maand of twee ook met haar lunchcafé naar die nieuwe plek, waar die de plek inneemt van de ijssalon. Voorlopig blijft Locals op haar huidige plek. Op de nieuwe locatie wordt een duidelijke scheiding aangebracht tussen snackbar en lunchcafé, zodat beide hun eigen sfeer houden.

'Ik ben superblij met deze nieuwe stap', zegt de onderneemster, die vanaf morgen ook de scepter zwaait in de snackbar en ijssalon.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>