Afbeelding
Foto: Adrie van Duijvenvoorde

Boek 'Op zee gebleven' binnen no-time uitverkocht

Algemeen

Boek 'Op zee gebleven' binnen no-time uitverkocht

Het boek 'Op zee gebleven' van de Katwijkse schrijver Willem van der Plas is binnen een maand uitverkocht. De Katwijker werkte jarenlang aan het boek en overhandigde het eerste exemplaar nog geen drie weken geleden aan wethouder Jacco Knape.

De 650 exemplaren zijn nergens meer te koop. Wie met lege handen staat, heeft geluk. Van der Plas werkt op dit moment aan een herdruk. De gedreven en kritische schrijver heeft al correcties, tekst en nieuwe foto's die hij wil toevoegen.

Sponsoren

Of het boek daadwerkelijk weer in de winkel komt, is nog maar de vraag. Van der Plas wil de prijs van het boek laag houden, hoewel de kosten ongeveer twee keer zo hoog zijn. Hij is dan ook op zoek naar sponsoren om het boek betaalbaar te houden. Daar is zo'n 3.500 euro voor nodig.

Mensen die nog een boek willen bemachtigen kunnen contact opnemen met Boekhandel Het Baken. De boekhandel hanteert een wachtlijst voor de tweede versie. Sponsoren kunnen contact opnemen met Willem van der Plas via het emailadres willemvdplas@casema.nl.

Willem van der Plas (links) overhandigt het eerste exemplaar aan wethouder Jacco Knape. |

Uit de krant