KampioenendagDirk Kuyt Foundation op Nieuw Zuid | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Dirk Kuyt tijdens de eerste Kampioenendag bij de huldiging van alle Kampioenen. | Foto: pr DKF
Dirk Kuyt tijdens de eerste Kampioenendag bij de huldiging van alle Kampioenen. | Foto: pr DKF (Foto: pr DKF)

KampioenendagDirk Kuyt Foundation op Nieuw Zuid

Op sportpark Nieuw Zuid van Quick Boys wordt komende zaterdag (16 juni) voor de tweede keer de Dirk Kuyt Foundation (DKF) Kampioenendag gehouden. Een gratis sportevenement, voor iedereen toegankelijk. Met als doel om mensen kennis te laten maken met verschillende sporten en vooral zelf actief deel te nemen.

Dirk Kuyt droomde na zijn terugkomst in Nederland van een evenement waar verschillende aangepaste sporten hun NK, toernooi of clinic kunnen organiseren op één dag en op één locatie.

De eerste editie, vorig jaar ook in Katwijk, smaakte naar meer en daarom heeft de organisatie het dit jaar grootser aangepakt.

Sport & fun

In samenwerking met Welzijnskwartier Katwijk en Nederlandse Sportbonden is er een zeer gevarieerd programma, waar jong en oud zich vermaakt. Naast het uitgebreide sportprogramma en de vele clinics die worden aangeboden, zal er een inhoudelijke sessie in de ochtend plaatsvinden met vier inspirerende sprekers.

In de middag valt er genoeg te beleven op het speciale evenementenplein, waarbij naast artiesten als Wolter Kroes en Juriaan Singels ook een modeshow wordt verzorgd en ambassadeurs, waaronder Feyenoordspeler Jens Toornstra, een bijzonder plekje krijgen.

Opening

De openingshandeling doet Dirk Kuyt zelf in samenwerking met minister Bruno Bruins van Sport en directievoorzitter Boudewijn Poelmann van Goede Doelen Loterijen. Tijdens de sluitingsceremonie worden alle kampioenen gehuldigd en Lange Frans zal zorgen voor een feestelijke afsluiting van deze unieke dag.

Extra stimulans

Met een speciaal samengesteld sfeerteam zullen de bezoekers worden gemotiveerd om op de velden mee te doen aan de verschillende clinics. In het programmaboekje is een strippenkaart toegevoegd en kun je sportend een aantal stempels verdienen. Bij inlevering van de strippenkaart wordt een gratis suikerspin uitgereikt.

Programma

Nieuw Zuid

10.00-10.20 - Openingsceremonie (hoofdveld)

10.30-16.30 - Wedstrijden en clinics

10.30–12.30- Inspirerende sprekers

13.00–16.30 - Evenementenplein

17.00-18.00 - Huldiging kampioenen en feestelijke afsluiting (hoofdveld).

Zwembad Aquamar

10.00-16.30 - Waterbasketbal

10.00–16.30 - G-waterpolo en basketbal

Hockeyclub Catwyck

10.00–16.30 - LG-hockey Play Offs

Sporthal Rijnsoever

10.00–16.30 - H-hockey Play Offs

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>