Twee Katwijkse strandtenten genomineerd voor titel Beste Strandpaviljoen | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Surf en Beach maakt kans op de titel Beste Strandpaviljoen.
Surf en Beach maakt kans op de titel Beste Strandpaviljoen. (Foto: pr)

Twee Katwijkse strandtenten genomineerd voor titel Beste Strandpaviljoen

BEACH Katwijk en Surf en Beach maken dit jaar kans op de titel 'Beste strandpaviljoen'. De twee Katwijkse strandpaviljoens behoren tot de 25 nominaties van de Strandverkiezingen 2018.

Publiek kan een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete strandtent. De strandtenten met de meeste stemmen krijgen bezoek van mystery guests en een vakjury, die de paviljoens beoordelen op kwaliteit, originaliteit, gastvrijheid en schoonheid.

Prijzen

De titel werd vorig jaar gewonnen door 't Badhuys in Vlieland. Maar er zijn meer prijzen te verdelen. Behalve het Beste strandpaviljoen van het Jaar kiest de jury ook de Beste Nieuwkomer, het Beste Zoetwaterpaviljoen, het Duurzaamste Paviljoen, de Beste Paviljoens per provincie en het Schoonste Strand.

Katwijkers

Bij de verkiezing zijn al eerder Katwijkers in de prijzen gevallen. Paal 14 werd vorig jaar verkozen tot Beste Nieuwkomer en Het Strand werd benoemd tot Beste strandpaviljoen van Zuid-Holland.

De winnaars worden op donderdag 5 juli bekend gemaakt.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>