Soldaat van Oranje geeft toestemming voor nieuw evenement in Katwijk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Soldaat van Oranje geeft toestemming voor nieuw evenement in Katwijk

Katwijk krijgt toestemming van de productie van Soldaat van Oranje om een evenement te organiseren met een link naar de musical. Katwijk Marketing kondigde onlangs de plannen voor een 'Soldaat van Oranje Experience´ aan, maar had nog wel toestemming nodig. Nu er groen licht is, kunnen de plannen worden uitgewerkt.

Het nieuwe evenement staat gepland in november in het centrum van Katwijk aan Zee. Naar een officiële naam voor het evenement wordt nog gezocht.

Beleving

Bij de 'experience' (beleving) denkt Katwijk Marketing aan acties bij de winkeliers, fiets- en wandelroutes, rondleidingen en voorstellingen die allen een link maken met de musical. Het hele centrum moet Soldaat van Oranje ademen en uitstralen.

Dakota

Als kers op de taart moet een Dakota het Andreasplein sieren. Het militaire vliegtuig is ook in de musical te zien.

Soldaat van Oranje – de Musical speelt al bijna 8 jaar in de theaterhangar op voormalig vliegkamp Valkenburg. De musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van verzetsstrijder Erik Hazelhoff Roelfzema tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voorlopig draait de voorstelling tot en met december.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>