Oldtimer bromfiets rit door de Bollenstreek | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr
Sport

Oldtimer bromfiets rit door de Bollenstreek

De Oldtimer Bromfiets Club, www.obcbollenstreek.nl , organiseert weer op zondag 22 april tijdens het corsoweekend één van haar vele bromfietsritten.

Tussen de vele toeristen en dagjesmensen die de Bollenstreek bezoeken, rijden zij op de oldtimers de 60 kilometer lange rit langs de mooist bloeiende bollenvelden. Het betreft een open rit, waardoor ook niet leden met een oldtimer bromfiets mee mogen doen. Bij de vorige edities werden er meer dan 75 deelnemers verwelkomd uit de verschillende delen van het land.

Elke deelnemer krijgt voor aanvang een route beschrijving mee. Verder wordt de route gemarkeerd met gekleurde bordjes op de kruisingen.

Hierdoor kan elke deelnemer zijn of haar eigen tempo bepalen en stoppen wanneer gewenst. Men kan dan optimaal genieten van de prachtige Bollenstreek.

Voor de uitvallende bromfietsen is er een noodnummer van de bezemwagen. De uitvaller wordt dan, met bromfiets, terug naar de startplaats gebracht.

Wie in bezit is van een bromfiets, die ouder is dan 20 jaar, wordt uitgenodigd langs te komen voor de ontspannende tourrit op zondag 22 april.  Het verzamelpunt is: Herenweg 124b in Noordwijkerhout.

Vanaf 10.00 uur kunt u zich inschrijven, kosten 5 euro per bromfiets, om vervolgens vanaf 11.30 uur te vertrekken voor deze prachtige en kleurrijke rit.

Achteraf is er gelegenheid om na te praten met mede liefhebbers onder het genot van een drankje.

www.obcbollenstreek.nl ,  

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>