Bijzondere award uitgereikt door brandweer aan DSV|Salem | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr

Bijzondere award uitgereikt door brandweer aan DSV|Salem

Vanuit brandweer Hollands Midden wordt er middels STOOM (Structureel Terugdringen Onechte en Ongewenste Meldingen) al enkele jaren gewerkt aan het terugdringen van loze automatische brandmeldingen. Op locatie DSV|Salem is door de gezamenlijke inspanning van de brandweer, de installateur en DSV|Salem is er een flinke daling loze meldingen t.o.v. 2016 gerealiseerd.

Om die reden heeft de brandweer besloten Salem de zogenaamde STOOM award uit te reiken. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan 1 of 2 gebruikers in de regio Hollands Midden waarbij, door aantoonbare inspanningen, de grootste daling van loze meldingen is gerealiseerd.

De uitreiking van de award namens de brandweer werd gedaan door Klaas Jonker. Om dit mooie resultaat te vieren heeft de brandweer naast de award ook heerlijke taart meegenomen. Locatiemanager Joke van Beelen en teamleider facilitaire dienst Anneke van Delft van DVS|Salem namen vol trots de award in ontvangst.

 DSV|verzorgd leven is een Protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg binnen de gemeenten Katwijk en Lisse. De zorg- en dienstverlening wordt zowel geboden aan mensen die verblijven binnen de woonzorgcentra als aan mensen die thuis wonen. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>