Loslippige raadsleden: 'Hij verstopt in elke zin het woordje boom of zondag' | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: Alles over Katwijk
Politiek

Loslippige raadsleden: 'Hij verstopt in elke zin het woordje boom of zondag'

Wie wordt een knuffelbeer genoemd? Wie zit tijdens de raadsvergadering hele andere dingen te doen? En wie lijkt er op Andries Knevel? De Katwijkse fractievoorzitters zijn loslippig geweest en allesoverkatwijk.nl heeft het in De Roskam vastgelegd op camera.

De fractievoorzitters mogen elkaar eens voorstellen, in plaats van zichzelf. Iedere fractievoorzitter is één vraag over een concullega gesteld.

Zo komen we te weten wat de raadsleden zouden doen als ze een dagje in de schoenen van elkaar zouden staan, wat ieders slechte eigenschappen zijn en hoe ze elkaar beschrijven.

In de tweede aflevering leert de kijker GemeenteBelangen-fractievoorzitter René Slootweg op een nieuwe manier kennen. Hij denkt dat anderen hem op sommige dossiers heel lastig vinden, maar vinden de andere fractievoorzitters dat daadwerkelijk?

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>