Vraagtekens bij planning herinrichting Rijnstraat | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr.

Vraagtekens bij planning herinrichting Rijnstraat

GemeenteBelangen en CDA zetten hun vraagtekens bij de planning van de herinrichting in de Rijnstraat. De start van de werkzaamheden staat in mei gepland, maar het is al een tijdje stil rondom dit project.

De straat in Katwijk Binnen wordt door de gemeente opnieuw ingericht waarbij de maximumsnelheid van 50 naar 30 kilometer per uur wordt gebracht. Bewoners konden in oktober meepraten over de aanpassingen in de straat. Wethouder Klaas Jan van der Bent gaf diezelfde avond aan dat er tweede avond voor de bewoners georganiseerd zou worden.

In november werd door het CDA gevraagd naar de status van het project. De wethouder vertelde toen dat alles volgens de planning verliep en dat een tweede informatieavond op de planning stond.

Sindsdien bleef het echter stil.

De twee partijen maken zich zorgen over de planning en hopen op snel antwoord van het college en burgemeester en wethouders. De fracties willen weten wanneer de volgende inspraakavond voor bewoners wordt georganiseerd, wanneer de werkzaamheden starten en op welk moment de besluitvorming van de raad gepland staat.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>