Alles over Katwijk - Bondsspeld voor jubilarissen muziekvereniging UNI
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: pr.

Bondsspeld voor jubilarissen muziekvereniging UNI

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Chr. Muziekvereniging UNI vorige week donderdag kreeg een viertal leden de bondsspeld van de ZHBM met de bijbehorende oorkonde.

Uit handen van voorzitter Henk Sierat ontvingen Marit van der Plas en Joke van der Meij de speld in zilver voor 25 jaar lidmaatschap. Arie van der Plas ontving de gouden speld voor 40 jaar lidmaatschap en Henk van der Meij kreeg de speld in antiek zilver voor 50 jaar lidmaatschap.

Naast de muzikale hoogtepunten, werden ook de leden die geslaagd waren voor hun Bondsdiploma in 2017 nog even aangehaald. De (bestuurs)leden, vrijwilligers, dirigenten, docenten, sponsoren en allen die UNI Katwijk een warm hart toedragen, werden bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Bouwplan

Er werd ook vooruitgekeken en daarbij met name de hoop uitgesproken dat de realisatie van het bouwplan in dit nieuwe jaar werkelijkheid zal worden. Sierat benadrukte dat dit van groot belang is voor de toekomst van UNI Katwijk, om op die manier de groei van de vereniging voort te kunnen zetten en het gebouw multifunctioneel en voor verschillende vormen van samenwerking beschikbaar te maken.

reageer als eerste
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>