Afbeelding
Foto: Alles over Katwijk

Jubilate klaar voor laatste dag kringloopwinkel

Algemeen

Jubilate's kringloopwinkel 'Het Galmgat' aan Lageweg 35 opent zaterdag nog één keer de deuren. Met een grote wintermarkt willen ze er nog een gezellige laatste dag van maken.

De wintermarkt opent om 10.00 uur en eindigt om 14.00 uur. Alle aanwezige spulletjes worden dan extra voordelig aangeboden. Alles moet weg. Voor vervoer kan worden gezorgd. In de sfeervolle kersthal is een grote sortering kerstversieringen te vinden. Regelmatig draait het rad van avontuur en de gebroeders van der Gugten verkopen hun veel geroemde kerststukjes. Ook is er een uitgebreide bloemen- en fruitkraam en natuurlijk wordt de inwendige mens niet vergeten. Je kunt er terecht voor een lekker warm gebakken visje, een broodje haring of een heerlijke kop ouderwetse erwtensoep en natuurlijk ontbreken de warme oliebollen niet.

De opbrengst van dit evenement is bestemd om het komend kerstconcert te kunnen bekostigen. Het Katwijks Christelijk Mannenkoor zingt op dinsdag 19 december in sporthal Cleijn Duin een groot aantal gevarieerde kerstliederen. Medewerking wordt verleend door Het Holland Symfonie Orkest en de sopraan Saejeong Kim. Aanvang concert 20.00 uur.

Uit de krant