Afbeelding
Foto: pr.

Vlag in top voor hoogste punt appartementen Hoorneslaan

Algemeen

Woensdag 7 december werden de vlaggen gehesen voor het bereiken van het hoogste punt van de 87 sociale huurappartementen aan de Hoorneslaan. KBM Groep bouwt in opdracht van Dunavie deze appartementen voor de sociale verhuur. Maandag 9 januari 2017 ging de sloophamer door het eerste blok van de drie flats. Nog geen jaar later bereikt de bouw van deze appartementen het hoogste punt.

Bij het hijsen van de vlaggen waren medewerkers van de KBM groep en van Dunavie aanwezig. De stemming was goed op de versierde bouwplaats en het weer werkte ook mee. Na een speech van Willem van der Plas (directeur KMB Groep) begaven de aanwezigen zich naar de bouw van het eerste blok, grenzend aan de Rijnflat.

Tijdens het afschieten van verschilende confettiebommen, hesen Jaap Plokker (opzichter Dunavie) en Nico van den Oever (uitvoerder KBM Groep) naast twee versierde kerstbomen, de vlaggen.

Oplevering woningen

De bouw verloopt voorspoedig. De verwachte oplevering van het eerste blok zal juni 2018 zijn. De bouwvorderingen zijn afhankelijk van de weersomstandigheden van de komende tijd. Zodra er meer informatie bekend is over de verhuur van de appartementen worden deze via de media onder de aandacht gebracht. 

Uit de krant