Kleuters Julianaschool nemen een kijkje op de bouw | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Tijdens het thema 'wonen' bezochten de kleuters van de Julianaschool een huis in aanbouw.
Tijdens het thema 'wonen' bezochten de kleuters van de Julianaschool een huis in aanbouw. (Foto: pr)
Rijnsburg

Kleuters Julianaschool nemen een kijkje op de bouw

Op school waren de kleuters van de Julianaschool uit Rijnsburg bezig met het thema wonen.

Tijdens dit thema is er een rondwandeling door de wijk gemaakt en hebben de kinderen gekeken wat voor een verschillende woningen ze allemaal konden vinden.

De 'klassenpop' Pompom wilde ook graag een nieuwe woning en dit heeft klasgenootje Juliëtte Ouwehand thuis aan haar vader verteld.

Hij nodigde de groep spontaan uit om met Pompom bij Ouwehand Bouw te komen kijken.

Daar kregen de kinderen natuurlijk allemaal een bouwhelm op voor de veiligheid en daarna zijn ze een huis in aanbouw binnen gegaan.

De papa van Juliëtte vertelde hoe een huis wordt gebouwd. Het was wel jammer voor Pompom dat dit huis al was verkocht, maar de kleuters hebben op school nog wel een huis voor hem gemaakt. Ouwehand Bouw, nogmaals bedankt namens alle kleuters van de Julianaschool.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>