Funked Up in De Peuk | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Houd je van groovy muziek kom dan zaterdag 25 november naar de Peuk.
Houd je van groovy muziek kom dan zaterdag 25 november naar de Peuk. (Foto: pr)
Valkenburg

Funked Up in De Peuk

Wie een avond uit zijn dak wil gaan op heerlijke groovy muziek moet op zaterdag 25 november in jeugdsoos De Peuk in Valkenburg zijn.

Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom voor deze zesde Peuk-session, georganiseerd door Stichting Castellumpop.

Funked Up is de nieuwe naam van het 7 koppige groove-monster formerly known as Nono and the Suncreamband. Als opzwepende funk- & soulband speelden zij de afgelopen jaren menig podium kapot, van kleine feesten voor 50 personen tot 5000-koppig festivalpubliek.

Met een ververst repertoire van classics uit het soul, funk en rock 'n roll genre, zoals James Brown, Curtis Mayfield, Elvis, Stevie Wonder, Etta James, Cool and the Gang, Nancy Sinatra en Madness laten we iedereen oude tijden herleven. Maar niet getreurd als je liever hits van nu uit de speakers hoort knallen. Ook artiesten van de nieuwere generatie zoals Duffy, Bruno Mars, The White Stripes, Amy Winehouse, Caro Emerald, Fleur East en zelfs Rage against the Machine prijken op de setlist. Kortom Funked Up is een band die garant staat voor een feest voor jong en oud. Dus get the Funk up van die bank en laat die voetjes over de dansvloer glijden.

Kaarten zijn voor € 5,00 per stuk in Valkenburg te koop bij Keurslagerij Timmers (Broekweg 2), Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14) en Tankstation Jongeneel (Voorschoterweg 15a). Toegang vanaf 18 jaar. Mochten de kaarten in de voorverkoop niet uitverkocht raken, dan zijn er ook aan de deur nog kaarten te koop op de avond zelf.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>