Logo allesoverkatwijk.nl
Winnaars uit Katwijk worden verrast door Postcode Loterij ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.
Winnaars uit Katwijk worden verrast door Postcode Loterij ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque. (Roy Beusker Fotografie)

Katwijkers winnen samen ruim een miljoen

Bewoners aan de Graslelie in de Zanderij zijn dinsdag verblijd met een bezoekje van de Postcode Loterij. TV-presentator Gaston kwam hier de PostcodeStraatprijs uitreiken.

De 36 deelnemers in de Graslelie mogen samen een geldprijs verdelen van 1.162.500 euro.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (2 winnaars)
- 50.000 euro (7 winnaars)
- 25.000 euro (26 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Een van de Katwijkers kreeg naast een geldprijs ook een gloednieuwe auto.

Annemarie (48) heeft 75.000 euro gewonnen. 'Wat een verrassing! Van dit bedrag ga ik een nieuwe tuinset kopen. Ook wil ik een nieuwe veranda laten bouwen. Ik trakteer mijn vrienden binnenkort op een feestje.'
 
Ook Liesbeth (39) is in de prijzen gevallen. Zij neemt een cheque van 50.000 euro in ontvangst. 'Ik krijg het er warm van. Van deze prijs ga ik ongegeneerd shoppen. Ik heb nog een nieuwe computer nodig en ik wil graag op vakantie."

De uitreiking is op vrijdag 22 september te zien bij het programma 'Eén tegen 100' op NPO1. De uitzending start om 21.40 uur.

De Zanderij was geen vreemde buurt voor de Postcode Loterij. Vorig jaar juni kregen bewoners in de Vogelwikke al een gouden envelop gepresenteerd. In die straat viel toen de Buurt-Ton. Buurtbewoners kregen toen per lot zo'n 6.500 euro. Het grootste bedrag was 26.666 euro.

Reageer als eerste

Wat vindt u?

Ik ga woensdag stemmenReageren!