PvdA verrast oudste lid  | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR
Politiek

PvdA verrast oudste lid

Nieuwe voorzitter van de PvdA Katwijk Jan Wassenaar kreeg vlak na de verkiezingen een kaartje van de 90- jarige mevrouw Remerij uit Katwijk. De boodschap was: 'Doorzetten, juist nu. Ik steun jullie'. Reden voor de afdelingsvoorzitter om samen met fractievoorzitter Matthijs van Tuijl een bezoek te brengen met een bos rode rozen.

Omdat mevrouw Remerij al bijna 70 jaar lid is, wilde de PvdA Katwijk daarnaast ook nog iets speciaals meenemen. Via facebook werden mensen daarom opgeroepen om een kaartje terug te sturen naar het oudste lid in Katwijk. Naar aanleiding van vele positieve reacties kon een stapel ansichtkaarten worden meegenomen bij het bezoek. Dit was extra mooi, omdat mevrouw Remerij recent ook naar Salem verhuisd is. Zo kon haar nieuwe huis worden opgevrolijkt.

Jongste lid

De boodschap van mevrouw Remerij om vol door te gaan, houdt de PvdA Katwijk zeker vast. Het nieuwste en jongste lid is erbij gekomen vlak na de verkiezingen en is direct actief geworden. Tegelijkertijd houden oude leden zoals mevrouw Remerij een partij scherp. Zo zal de PvdA blijven opkomen voor een toegankelijke samenleving voor jong en oud waar niemand aan de kant blijft staan.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>