65-jarig huwelijksfeest | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl
Het echtpaar Zebregs met burgemeester Koen. | Foto: Piet van Kampen.
Het echtpaar Zebregs met burgemeester Koen. | Foto: Piet van Kampen. (Foto: Piet van Kampen)
Valkenburg

65-jarig huwelijksfeest

Op 7 mei 1952 trouwden Jan Willem Zebregs en Maartje Samelina Stalenburg in Rotterdam. In de naoorlogse woningnood begonnen zij op drie zolderkamers.

In 1954 werd hun oudste dochter Helma geboren en in 1960 hun jongste dochter Marjan. In 1961 verhuisde het jonge gezin naar Deventer voor Jan's werk bij de Nederlandse Spoorwegen, waarvoor hij 44 jaar heeft gewerkt.

Helma vertrok na haar afstuderen als jurist naar Engeland, waar ze met een Engelsman, Martin, trouwde en twee dochters kreeg. Marjan werd bestuurskundige, verhuisde naar Voorburg en werkte meer dan 25 jaar bij de rijksoverheid. Na een studie theologie werd Marjan beroepen als predikant in 'De Goede Herder' in Valkenburg. Marjan is getrouwd met Rolf en kreeg een dochter en een zoon.

In 2011 besloten Jan en Maartje naar het westen te verhuizen om dichter bij de kinderen te wonen. Ze begonnen in Voorburg en wonen nu in een mooi appartement aan de rand van het centrum van Valkenburg.

Maartje en Jan hebben het daar prima naar hun zin en nemen actief deel aan het kerkelijk leven in het dorp. Het briljanten bruidspaar geniet van de vele contacten die ze in de laatste anderhalf jaar in Valkenburg heeft opgedaan en hoopt hier nog lang te mogen wonen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>