Afbeelding

Open podium Café de Branding

Activiteiten

Café de Branding houdt op zaterdagavond 12 november beneden een open dj podium en boven speelt de band Thrash bluesrockband.

Trash bluesrockband is een band uit Leiden. De band speelde in de jaren zestig en zeventig voornamelijk in de Randstad met nummers van John Mayall, Cuby and the Blizzards, Ten Years After, Jethro Tull, Ansley Dunbar en nog veel meer. In 1974 is de band uit elkaar gegaan en in 2014 na ruim 40 jaar weer bij elkaar gekomen. Na een aantal succesvolle optredens in 2015, zijn ze er weer helemaal klaar voor om wekelijks te gaan optreden. Trash bluesrockband gaat er alles aan doen om de bezoekers een fijne bluesrock avond te bezorgen.

Beneden in de kelder staan de volgende djs en artiesten. Gillo, ook wel “Gillotine", is een 23 jarige artiest uit Rijnsburg opkomend in de Nederlandse Hip-Hop Scene. Naast dit is Gillo ook de eigenaar van de platenmaatschappij "Blessed Music", waar hij niet alleen als artiest werkt maar ook als zijn eigen producer.

Gillo is begonnen met het maken van muziek toen hij 16 was met de groep Realisticks. Hierna is Gillo solo gegaan en treedt hij vaak op in samenwerking met Greg-A-Man, de vader van Gillo.  Hiermee heeft hij onderlaatst de single "Geen Stress" uitgebracht.

Ook heeft Gillo afgelopen jaar samen met "Greg-A-Man" een aantal prijzen gewonnen en heeft hij solo gestaan op een aantal festivals zoals "Fubu Event" en "Love Is In This Club" .

Afgelopen tijd is hij ook veel bezig met het maken van Reggae/Dancehall en Reggaeton nummers. Waaronder de track "Mandem", een volledige eigen productie en een ware Dancehall hit die eind december zal uitkomen. Ook zal er in 2017 een track uitkomen genaamd "Laat de Culturen samenkomen ", een samenwerking met Greg-A-Man en Missis L.A.  Dit nummer gaat over de haat tussen de verschillende culturen.                                                                                                                                  

Verder staat beneden HAMdj de sterren van de hemel te draaien met zijn beats. Rob is al jaren actief in de Katwijkse dancescene.

De avond beneden wordt afgesloten met de caribische ska klanken van dj Dlanor.

Zoals altijd is het gratis en het begint om 20.00 in de kelder en 20.30 uur in de branding, voorstraat 12 2225 er Katwijk.

Uit de krant