Afbeelding

Nationale Haringpartij: Schuitemaker eervol vermeld

Ondernemers in beeld

Tien vooraf geselecteerde visdetaillisten toonden de fijne kneepjes van het vak tijdens de 55e Nationale Haringpartij op Kasteel De Haar te Haarzuilens. De visdetaillisten, afkomstig uit alle windstreken van ons land, worden traditiegetrouw uitgenodigd om de heerlijke haring voor ruim 700 topgasten te bereiden en te presenteren.

Jaarlijks selecteert Ouwehand Visverwerking B.V. de visdetaillisten die hun regio mogen vertegenwoordigen. Onder de haring proevende gasten bevonden zich onder andere representanten van het Koninklijk Huis, de Nederlandse politiek, buitenlandse ambassades, het bedrijfsleven, de society, media en cultuur.

Schuitemaker’s Vishandel heeft Katwijk aan Zee met flair vertegenwoordigd tijdens de haringpresentatiewedstrijd en ontving een eervolle vermelding. Vorig jaar won de visdetaillist de eerste prijs en ook dit jaar stak de kraam erbovenuit. Gasten waanden zich rondom de kraam op het strand van Katwijk. De strandstoel, het zand, de verse limonade en de kijkdoos zorgden voor een complete beleving. Ook de kok had enorm uitgepakt met prachtige en smaakvolle haringcreaties. Ook het weer werkte mee. De zon scheen volop op de sfeervolle locatie bij Kasteel de Haar.

Foto: Het haringpresentatieteam van Schuitemaker’s Vishandel samen met Henk de Breij (secretaris van de Stichting Hollandse Haringpartij) en Karla Peijs Stichting Hollandse Haringpartij (lid Comité van Aanbeveling Stichting Hollandse Haringpartij) voor hun kraam tijdens de 55e Nationale Haringpartij.

Noot van de redactie: Zakelijk Nieuws? Wij plaatsen het graag. Vraag naar de voorwaarden: adv@allesoverkatwijk.nl

Uit de krant