Intersport knalt met kleur de zomer in

Fashion & Beauty

Bij binnenkomst staat er een team fitte medewerkers voor uw klaar. Enthousiast wordt u geholpen bij uw zoektocht naar de perfecte sportkleding. Welke schoen past het beste bij uw voet? Welk tennisracket verbetert uw backhand? Intersport heeft de juiste kennis om u te helpen. Maar ook voor de laatste trends en mode bent u op het juiste adres.

Felle kleuren
Alle felle kleuren in de winkel liegen er niet om. “Kleur, kleur en nog eens kleur, dat is echt de trend op dit moment”, vertelt medewerker Rolf. “En leuke printjes.” De knallende kleuren zijn in elke sporttak terug te vinden. Het voetbalschoenenrek, vroeger met alleen maar zwarte exemplaren, staat gevuld met alle kleuren die je je kunt bedenken. “Vooral de kleuren blauw en oranje doen het goed. Die zijn natuurlijk mooi te matchen met de plaatselijke voetbalverenigingen. Als vaders met hun zoontje om voetbalschoenen komen zie je hun mond echt openvallen. Die verscheidenheid hadden hun vroeger niet.”

Fit for Feet
Niet alleen de kleuren zijn een grote verandering in de sportkleding. Ook de kwaliteit wordt steeds beter. “Je ziet dat de wetenschap zich er steeds meer mee gaat bemoeien. Er wordt echt geprobeerd om het beste uit de mens te halen. Wij hebben nu ook speciale apparatuur, Fit for Feet, waarop we precies kunnen zien hoe iemand loopt en welke schoen daar dus het beste bij past. De kans op blessures neemt daarmee enorm af.”

Nike, Adidas en Röhnisch
De grote merken in de sportwereld blijven Nike en Adidas. “Vooral Nike heeft weer een hele leuke collectie. Maar het nieuwe merk Röhnisch timmert ook hard aan de weg. Het leuke aan hun is dat ze een speciale collectie voor grote maten hebben. Daar was veel vraag naar.”

Voor de amateur of voor de wat professionelere sporter, de sportwinkel heeft voor iedere sporter wat in huis. Wil je tijdens het sporten het beste in jezelf naar boven halen? Intersport helpt u graag.  

Uit de krant