SKA/NYE 2014/2015: vrijwilligers gezocht

Algemeen
Over ruim een maand is het zover, SKA/NYE 2014/2015. Knallend het nieuwe jaar in met allerlei stijlen muziek op een geheel vernieuwd festivalterrein.

Wat kan je doen?
Er hebben zich al een aantal jongeren opgegeven als vrijwilliger, maar de organisatie is nog steeds hard op zoek naar meer vrijwilligers om mee te helpen. Er zijn namelijk maar liefst 250 vrijwilligers nodig om het feest op een goede manier mogelijk te maken. We kunnen je hulp goed gebruiken bij bijvoorbeeld het meehelpen opbouwen en afbreken of door een uurtje achter de bar staan. Daarnaast is Kattuk.nl op zoek naar fotografen die op het feest foto’s willen maken. Kortom er is meer dan genoeg te doen.

Wat krijg je er voor terug?
Als vrijwilliger kom je te werken in een gezellig team van jongeren uit heel Katwijk en doe je een unieke ervaring op. Je spaart geld en tijd uit want je krijgt natuurlijk gratis toegang tot het feest en je hoeft ook niet in de rij te staan. Om herkenbaar te zijn als vrijwilliger krijg je een kekke SKA capuchontrui met het SKA logo en alle band en DJ-namen erop. En dat is nog niet alles, want als klap op de vuurpijl word je na SKA/NYE 2014/2015 uitgenodigd  voor een speciaal vrijwilligersfeest in Scum. Hier wordt je toegelaten tot een exclusieve vrijwilligers afterparty met de beste partycoverband die Katwijk rijk is. Hoe vet is dat?

Waar kan je aanmelden?
Ben je 17 jaar of ouder, kom je uit Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg en wil je meehelpen? Surf dan in vliegende vaart naar www.skakatwijk.nl/vrijwilligers en vul het formulier in. SKA kan alle hulp goed gebruiken, dus nodig je vrienden en vriendinnen ook uit om vrijwilliger te worden!

Waar vind je meer info?
Meer info over SKA is te vinden op Facebook: www.facebook.com/skaoudennieuw en op de jongerenwebsite Kattuk.nl. Hier vind je de laatste updates, info over kaartverkoop, de line-up, interviews met optredende bands en dj’s en nog veel meer...

Ingezonden door: Kattuk.nl

Uit de krant