Luister en u waant zich op oudjaar

Algemeen
Zondag 30 december van 20.00 – 21.00 uur kunt u bij RTV Katwijk getuige zijn van het radiocabaretprogramma ‘Met de mondhoeken omhoog’ met schitterende fragmenten van oudejaarsshows. En dan niet alleen de cabaretklassiekers maar ook minder bekende, of al wat vergeten, fragmenten van cabaretiers als: Youp van ’t Hek, Sjaak Bral, Maarten van Rossem, Wim Kan, Lebbis en Jansen, Halsema en Cox en… luister maar zelf.

‘Pap, wat is dat dan Buckler waardoor u steeds moet lachen?’ Mogelijk is dat de vraag van uw kinderen als u deze alcoholloze biernaam leest en uw mondhoeken weer omhoog gaan. Laat uw kids dan meeluisteren want dit schitterende fragment uit de oudejaarsconference 1989 van Youp van ’t Hek zit er in. Dat werd ingebracht door de speciale oudejaarsgast Martin Ouwehand. Hij zal presentator Gerard Bol en technicus Jan Willem Smit gaan vertellen over wat oudjaar met hem en de mensen om hem heen heeft gedaan.

Met dit uur radiocabaret lijkt het zondag 30 december al bijna oudjaar, dus u komt al in de juiste oliebollensfeer. U kunt het ontvangen op televisiekanaal ziggo 41 maar ook op de website www.rtvkatwijk.nl En als u het programma mist, mogelijk bent u dé oliebollen van het jaar aan het bakken, dan kunt u het op genoemde website ook via ‘uitzending gemist’ terug beluisteren.

Het is een aanrader om in de juiste oudejaarsavondsfeer te komen. Met veel zeer afwisselende cabaretfragmenten is het net snoepen van een veelzijdige taart. ‘Waar moet je beginnen?’, is vast ook zeker uw vraag. Begin maar gewoon om 20.00 uur met luisteren en laat u verrassen!

Uit de krant