Mini symposium 'Zorgen voor anderen, hoe doe je dat?'

Algemeen
Ouderlingen, diakenen, bezoekdames/-heren, vrijwilligers en andere geïnteresseerden zijn woensdagavond 30 januari 2013 hartelijk welkom in Katwijk. Agathos en Curadomi, beide onderdeel van Lelie zorggroep, organiseren in samenwerking met de Brug Midden-Nederland een minisymposium.

Tijdens deze bijeenkomst wordt een lezing gehouden over veranderingen in de zorg. Tevens is er gelegenheid een workshop bij te wonen. Het doel van de bijeenkomst is bovengenoemden nader toe te rusten in hun werkzaamheden voor kwetsbare mensen in de kerkelijke gemeente. Daarnaast  is het doel om de verbinding tussen de kerken en christelijke zorgorganisaties te versterken.

Het symposium vindt plaats van 19.30uur tot 22.00 uur in Het Anker, Voorstraat 74, 2225 ES in Katwijk. Belangstellenden kunnen zich tot 28 januari aanmelden door een e-mail te sturen naar Corrie Vroon, beleidsfunctionaris mantelzorg bij Lelie zorggroep via: mantelzorg@leliezorggroep.nl of door te bellen naar (010) 26 40 777. Wilt u graag meer informatie over het symposium? Neem dan contact op via bovengenoemd mailadres en telefoonnummer.


Programma
19:30 uur Inloop, ontvangst met koffie/thee 
20:00 uur Welkom en opening - Dhr. J.W. van Baalen (zorgmanager Curadomi)
20:15 uur Lezing over veranderingen in de zorg - Mevr. C. Lubben (zorgmanager, Curadomi)
21:00 uur Workshop naar keuze 
21:45 uur Plenaire afsluiting
22:00 uur Napraten onder het genot van een hapje en een drankje

Workshops
1. Vrijwilligerswerk met een psychische beperking, Mevr. D. van der Welle
2. Ouderen en alcohol, Mevr. D. Bancken
3. Pastorale aspecten bij dementie, De heer B.  Prinsen
4. Mantelzorgondersteuning, Mevr. C. Vroon

Uit de krant