'Met de mondhoeken omhoog' met uniek radiocabaret

Algemeen

Houdt u ook van cabaret? Ook op zoek naar die unieke cabaretstukjes die u ooit een keer hoorde en nog zoekt? Gaat u na ‘Bord op schoot’ zondag om 20.00 uur altijd met koffie in de hand in de makkelijke stoel genieten van een rustmomentje? 

Dan moet u als geluidsvulling van uw kamer het televisiegeluid uitzetten om radio RTV Katwijk op genoemd tijdstip aan te zetten. U luistert dan naar het radiocabaretprogramma ‘Met de mondhoeken omhoog’ waar presentator Gerard Bol wekelijks een boeiende gast ontvangt. En met Jan Willem Smit als de technicus voor het ultieme schuif- en regelwerk wordt het zeker ook deze keer een uitzending welke u niet mag missen. 

Wie deze gast is, dat kan nog niet worden verklapt. Wat wel wordt verklapt, is dat u onder andere een uniek cabaretfragment ‘Kaasbroodjes’ van Martin van Waardenberg bij zijn eerste cabaretgroep ‘Van Santen, Van Santen en Van Santen’ kunt beluisteren. 

Luister dus zelf en geniet op het tijdstip waar in de jaren zestig ‘Vrij entree’ met Henk Elsink vanuit het Amsterdamse restaurant ‘De Koopermolen’ op de radio aan de Nederlandse samenleving werd toevertrouwd. 

Uit de krant