Alles over Katwijk wenst u fijne dagen!

Algemeen
Beste Katwijkers,

Via deze weg willen wij u gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2010 toewensen. Wij hopen dat u ook in het nieuwe jaar vaak van Alles over Katwijk gebruik zult maken. Wij zullen er alles aan doen om de website nog leuker en interessanter te maken.
NIEUW: PLATTEGROND KATWIJK

AllesoverKatwijk.nl komt weer met iets nieuws. Zij presenteren een unieke plattegrond van Katwijk. Bedrijven, winkels, horeca en banken zijn op precieze wijze te traceren. Bezoekers van de website die meer informatie willen, klikken op het icoontje op de kaart en er verschijnt een logo/foto, adres en een doorlink naar de bedrijfswebsite in beeld. De kaart is nog in ontwikkeling en wordt nog verder uitgebreid, maar men krijgt nu al veelomvattende informatie over wat Katwijk te bieden heeft. Daarbij komen de websites van het Katwijkse bedrijfsleven ook goed in beeld. Ondernemers uit Katwijk kunnen in 2009 GRATIS hun gegevens uploaden, zodat ook hun informatie te lezen is door de duizenden bezoekers van de beter bezochte website van Katwijk. Klik hier voor een vermelding op de kaart.

» Bezoek de pagina
» * Voeg jouw vermelding toe aan de Plattegrond *
UITGELICHT: "VAN WIES IS DAT ER IEN?"

"Van wies is dat er ien?" is terug!
Jarenlang stonden de foto's in de Katwijk Speciaal, er werd wekelijks door veel Katwijkers naar uitgekeken. De Volkskrant omschreef de rubriek als één van de beste dorpsrubrieken van Nederland. Van wies is dat er ien? De rubriek is terug op internet! Stuur heel eenvoudig een foto in. Bekijk foto's. Proef de sfeer van toen. Weet u wie er op staat? Van wies is dat er ien? Puzzelse!

» Bezoek de pagina
» *Stuur jouw minimaal 25 jaar oude foto nu in!*
ALLES OVER KATWIJK

Al jaren is Allesoverkatwijk.nl de beter bezochte website van Katwijk. Met onder meer weblinks en een plattegrond van bedrijven, winkels en horeca in Katwijk, elke dag het actuele lokale en regionale nieuws, een overzicht van de evenementen in Katwijk, het aanbod van tweedehands artikelen en vacatures, en even ontspannen met rubrieken als 'Van wies is dat er ien?', 'Familieberichten' en 'Oud Katwijk'.
REGISTREER JE NU GRATIS OP ALLES OVER KATWIJK EN MAAK KANS OP:
Elke 100e aanmelding een vissalade cadeau! Elke 500e aanmelding een Samsung GT-B3310 Prepaid cadeau!

Uit de krant