Schrijf je nu in voor de Kattukse Nach in het Huis Van Oranje

Algemeen

Katwijkse bands, opgelet, jullie kunnen je inschrijven voor de tweede editie van de Kattukse Nach op woensdag 29 april in het Huis Van Oranje, de grote feesttent op parkeerterrein Noordduinen. Liefst vijf Katwijkse bands krijgen de kans voor een volle feesttent hun kunnen te laten zien, en worden in het zonnetje gezet door Kattuk.nl, RTV Katwijk en Musicallin. Nieuw dit jaar is dat een deel van de opbrengsten ten goede komt aan Stichting KIKA.

Vorig jaar was de eerste editie van de Kattukse Nach een groot succes met optredens van The Titans, Fiction Inc, Perpeptual Motion, Altijd Wat en Sarah Phymm. Voor een volle feesttent ging het van metal naar feestcovers en werd het een gevarieerde avond voor zowel de bands als de bezoekers.

De Kattukse Nach
In Den Haag wordt al jaren de KoninginneNach georganiseerd. In Katwijk hebben we onze eigen Kattukse Nach. En wat is er leuker om dat de doen met het beste talent uit ons dorp. Het Huis Van Oranje biedt solo-zangers, bands met eigen-werk en coverbands de kans om in de feesttent op te treden, met een potentiële capaciteit van 1000 mensen. Bovend ien worden de artiesten flink promotioneel in het zonnetje gezet. RTV Katwijk zend het evenement live uit op de Radio en wellicht ook op TV. Kattuk.nl komt met speciale promotie rondom iedere act. Musicallin geeft aan iedere winnende band een waardebon van 100 euro mee. Naast de ervaring houden de bands er dus een mooie herinnering aan over en een duwtje in de goede richting.

Inschrijven
Je kunt je vanaf nu t/m 28 maart inschrijven door een zo uitgebreid mogelijke mail te sturen naar programmering@huis-van-oranje.nl met daarin een biografie, motivatie, foto en MP3\'s. Vanaf 28 maart kunnen op de inzendingen gestemd worden via Kattuk.nl. De drie populairste artiesten krijgen een plek op het podium, en er zijn twee wildcards. Eén wildcard wordt verkozen door de Huis Van Oranje commissie en één wildcard wordt vergeven door Kattuk.nl. Schrijf je dus nu in en laat Katwijk horen wat je in huis hebt!

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Huis Van Oranje, Kattuk.nl, RTV Katwijk en Musicallin.

www.huis-van-oranje.nl

Uit de krant