Afbeelding
Foto: PR

‘Beweeg, ontmoet & toon!’ bij Doe Mee Festival 2022

Algemeen

Op zaterdag 17 september van 10.00 tot 16.00 uur is het marktplein naast het zwembad de hotspot voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kunnen inwoners en streekgenoten meedoen met verschillende activiteiten tijdens het Doe Mee Festival.

Workshops en poppodium
Naast veel gezelligheid, ruime aanwezigheid van lokale verenigingen willen de deelnemers bezoekers graag willen leren kennen en zijn er diverse workshops, activiteiten & optredens.

Op dit festival hebben bezoekers de kans om te proeven wat het verenigingsleven in 2022/2023 te bieden heeft. ‘Word enthousiast van dans, kunst, muziek en nog veel meer.’

Op dit moment zijn deze organisaties van de partij: AOBK, Baksetbalvereniging Grasshopers, Kunstenaarscollectief KuCo, Maatjes op Maat, Spinozahuis, RVV Volleybal, Dojo Osaka, Kattuk.nl, DC Dance, Muziekschool, Mimiek, Katvico Danci, Lumen Leiden, Stichting Gehandicaptenbeleid, Mobiele Verwarring, Zwembar Aquamar, Kidsjumping, DVS, Harmonie Katwijk, Brownies & Downies, Blije Boon, Gemeente Katwijk en Welzijnskwartier.

Doe Mee Weken
Het festival is de start voor de Doe Mee Weken. Deze campagne is een initiatief voor inwoners van gemeente Katwijk om mee te doen aan leuke activiteiten van lokale verenigingen, buurtinitiatieven en organisaties, waarmee inwoners letterlijk en figuurlijk in beweging komen. ‘Daarnaast besteden we aandacht aan speciale thema’s: ‘Ik Toon - Week van de Amateurkunst’, ‘Week van de Ontmoeting’ (voorheen Week tegen Eenzaamheid), ‘Nationale Sportweek’, ‘Burendag’, ‘De Week van Toegankelijkheid’ en ‘Coming Out Day’.’

Uit de krant