Logo allesoverkatwijk.nl
Vrijdag is bij RTV Katwijk weer de grote trainersshow te beluisteren. | Foto: PvK
Vrijdag is bij RTV Katwijk weer de grote trainersshow te beluisteren. | Foto: PvK (Foto: )

RTV Katwijk Sport brengt vrijdag de grote trainersshow

Terwijl het coronavirus nog steeds door Nederland waait, proberen de voetballers de draad weer op te pakken. Alle reden om acht hoofdtrainers de vraag te stellen wat zij van het komende seizoen verwachten.

Het is inmiddels een gewoonte geworden: de jaarlijkse trainersshow van RTV Katwijk Sport. Ook dit seizoen worden de voetballiefhebbers op hun wenken bediend. Komende vrijdagavond vanaf 19.00 uur ademt het sponsorhome van Rijnsburgse Boys voetbal uit. In een speciale radio-uitzending vertellen de hoofdrolspelers zelf hoe zij de afgelopen maanden beleefd hebben. En welke beelden zij hebben van de toekomst in misschien wel een van de meest verwarrende perioden in onze moderne samenleving.

Desondanks rolt de bal weer waarbij Katwijk en Quick Boys meteen goed uit de startblokken kwamen. De Krombewoners zetten Excelsior Maassluis opzij terwijl in Katwijk-Zuid GVVV met een nederlaag naar huis werd gestuurd. Rijnsburgse Boys beleefde een valse start bij IJsselmeervogels. Wie alles wil weten over het vervolg stemt vrijdagavond af op FM106.8, de Facebook pagina van RTV Katwijk of de livestream via de webradio.

Aan tafel bij presentator Jaap Kloos zijn: Van 19.00 tot 20.00 uur: John Blok (Scheveningen), Berry Smit (IJsselmeervogels), Jochem Twisker (GVVV) en Eric Meijers (Spakenburg). In dit uur hoor je tevens een interview met Quick Boys trainer Edwin Grünholz. Van 20.00 tot 21.00 uur: Anthony Correia (Katwijk), Henk Wisman (RBB), Kees Zethof (Noordwijk) en Dogan Corneille (Excelsior M.).

In de wekelijkse live tv-show van RTV Katwijk Sport wordt maandagavond om 21.30 uur een samenvatting met de hoogtepunten van deze speciale radioshow uitgezonden.