Logo allesoverkatwijk.nl
Foto: PR

Van der Plas Foundation overhandigt riante cheques aan Campagneteam Huntington en Stichting de Brug

Stichting de Brug en Campagneteam Huntington hebben beide een cheque van €12.500,- uit handen van de Van der Plas Foundation ontvangen. In het kantoor van Floral Trade Group werd op 5 november j.l. het bedrag, wat werd ingezameld tijdens het VV Katwijk Gala, aan hen onthuld. 

De inhoud van de cheques was een complete verrassing voor beide goede doelen. Na het zien van de bedragen was er verbijstering en dankbaarheid. "Hier kunnen we een jaar lang maaltijden van serveren!", reageerde een blijde Henk de Wit (Stichting de Brug). Nadat Campagneteam Huntington hetzelfde bedrag van €12.500,- ontving, vertelde Nicoline van der Plas haar aangrijpende verhaal: de reden die haar motiveert om zich met hart en ziel in te zetten voor dit mooie doel. Zij zijn de redenen waarom de Van der Plas Foundation is opgericht door Floral Trade Group (sponsor VV Katwijk): het spreekwoordelijke maatschappelijke steentje willen bijdragen.

Campagneteam Huntington en Stichting de Brug ontvangen daarmee een deel van de totale opbrengst van het VV Katwijk Gala opgehaald die dus op sportief- én maatschappelijk gebied zal worden besteed. Met de rest van de opbrengst wordt VV Katwijk gesteund om het spelen op top-amateurniveau te behouden. Al met al, een geslaagde avond: "Grand Hotel Huis ter Duin heeft erg goed meegedacht en veel werk verricht om deze avond tot een succes te maken", aldus Hans van der Plas (Van der Plas Foundation). 

Over VV Katwijk Gala
Op 7 september 2019 vond het VV Katwijk Gala plaats. Een avondvullend programma met 560 gasten waarbij een culinair diner zich afwisselde met entertainment, veilingen en een loterij. Nicoline van der Plas (Campagneteam Huntington) en Henk de Wit (Stichting de Brug) namen daarnaast het woord en lieten een video zien om de gasten een beter beeld te geven van de stichtingen.