Gigantische Klok van De Bloem in het licht | Alles over Katwijk
Logo allesoverkatwijk.nl

Gigantische Klok van De Bloem in het licht

Wethouder Gerard Mostert heeft vrijdagavond ten overstaan van de bewoners en genodigden van het nieuwe woonproject De Bloem in Rijnsburg de gigantische Woningklok in het hart van het project in het licht gezet. De eerste klap was een lichtbron waard.

Samen met adjunct directeur Huibert Kralt stond hij op het podium om een klap op de rode knop te geven zodat er het nodige zou gebeuren. En dat gebeurde ook. De ohh's en ahh's waren niet van de lucht toen het licht aanflitste en daarna vanaf het dak het vuurwerk losbarstte. Het plein aan de voorzijde van het project was feestelijk aangekleed  en voorafgaande aan de happening hadden bewoners en genodigden zich tegoed kunnen doen aan allerlei lekkers. Ook mocht men het penthouse achter de klok bezichtigen.

Hoe belangrijk de Bloem voor Rijnsburg, dus Katwijk is, vertelde wethouder Mostert voorafgaande aan de handeling, waarna na Huibert Kralt na het vuurwerk nog even inging op de geschiedenis van de historische plek. Uiteraard onthouden we dat onze lezers niet, maar dat is deze week verder te lezen in onze kranten, zoals de Rijnsburger en natuurlijk op deze site. 

Wat vindt u?

De gemeente wil dat we meer bewegen; het schoolzwemmen moet weer worden ingevoerd.Reageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225473&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225471&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=allesoverkatwijk.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=222,223" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>