Angelique, Lenneke en Marlena zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Een vakkundig team van toppers.
Angelique, Lenneke en Marlena zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Een vakkundig team van toppers.

Lenneke completeert trio vakvrouwen in kapsalon Trend

(V)is en (V)lees Katwijk

Sinds begin januari hebben eigenares Angelique Eradus en haar collega kapster en nagelstyliste Marlena de Mooij er een nieuwe en bekende collega bij, Lenneke Spaanderman. Met haar komst is het trio vakvrouwen in de fraaie kapsalon compleet.

Door Piet van Kampen

In mei van 2018 werd Angelique de nieuwe eigenares van de kapsalon in de Zuidstraat. Al vrij snel nam Marlena ook haar intrek in de salon en is er zelfstandig ondernemer als nagelstyliste, haar specialiteit naast haarverzorging. Een uitbreiding van het dienstenpakket dus, maar vooral ook belangrijk dat door de snel groeiende klandizie de klant sneller terecht kan. Nu Lenneke, eveneens als zelfstandig ondernemer ook heeft gekozen om in kapsalon te werken, staat er een enthousiast en vakbekwaam trio klaar om de klanten snel van dienst te zijn. Lenneke heeft net als haar collega ondernemers een vakopleiding genoten voor dit mooie vak. Want het is een mooi beroep, dames, heren of kinderen na een vakkundige haar- of nagelverzorging tevreden en met een 'tot ziens' huiswaarts zien gaan.

Op elkaar ingespeeld

Het is geen toeval dat de drie dames nu samen onder één dak hun beroep uitoefenen. Zij kenden elkaar al jaren uit eerdere werkkringen waar zij in dienst waren. Dus de klik is niet vreemd, want zij kennen elkaar door en door en zijn op elkaar ingespeeld. Lenneke: 'Het was voor mij een uitdaging om zelfstandig te worden en bij Angelique te gaan werken. Dat was geen moeilijke keuze voor mij. Dat is simpelweg de reden', glimlacht zij breeduit. Zij heeft een goede keuze gemaakt want sinds de opening van Trend gaat het voortvarend. In de salon zijn ook haarverzorgingsproducten van o.a. l'Oreal en de biologische lijn Biolage te verkrijgen. Marlena verzorgt hand- en teennagels met trendy kleuren aangepast aan de seizoenen. Alle dames scholen zich regelmatig bij om alle nieuwe trends in hun salon Trend naar de wens van de klant te kunnen realiseren. 'Bij de tijd blijven', lachen de drie enthousiaste ondernemers eensgezind. Voor afspraken kan men bellen naar 071- 5427056 of naar het 06 nummer Lenneke en dat is 06- 18219818. De klant is bij alle vakvrouwen in goede handen.  

Uit de krant